Welkom bij HZ solutions
De losse eindjes aan elkaar knopen is een vak apart. Maar wel nodig om een lang touw te krijgen. Zo is het ook met diverse technische producten, die vaak ontworpen zijn vanuit hun eigen functionaliteit en toepassing. Om ze echter optimaal te laten presteren, moeten ze ook aansluiten op bestaande systemen en processen. Maar hoe?

HZ Solutions verbindt en koppelt producten aan elkaar. Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren technische oplossingen uit band en draad vooral in de vorm van veren. Dat kunnen nieuwe producten zijn, maar ook bestaande producten.

Als gespecialiseerde toeleverancier van stans- en buigdelen en bevestigingsoplossingen, combineren wij uw specifieke wensen met onze ervaring, kennis en creativiteit. Het gevolg? Een praktisch, betaalbaar en vooral: doelgericht nieuw product, waar u – en uw klanten – een touw aan kunnen vastknopen!

Kwaliteit
Sinds 2003 is HZ Solutions in het bezit van een door Lloyd’s gecertificeerd kwaliteitsborgingsysteem volgens ISO9001-2015. Onze totale bedrijfsvoering is hiermee volledig gecertificeerd, inclusief engineering en ontwikkeling van uw (nieuwe) producten.
In de basis betekent dit: “Afspraak is afspraak!”. Dit ziet u terug in een duidelijke overeenkomst, in korte levertijden, correcte verpakkingen, juiste leverhoeveelheden en een 
ongeëvenaarde kwaliteit.