Fawic specialist in verpakking: uw product optimaal beschermd

 

Fawic is specialist in het     ontwikkelen en vervaardigen van transport boxen. Onze sterke, modulaire en lichtgewicht boxen kunnen voor iedere denkbare of specifieke toepassing op maat gemaakt worden. Hoe ingewikkeld uw transportprobleem ook is, Fawic denkt met u mee over een veilig vervoer van uw producten. Een box van Fawic is een logische investering voor vrijwel ieder transportvraagstuk

 

Modulair systeem

Een Fawic box is geheel demontabel en neemt als panelenpakket weinig ruimte in. Montage is eenvoudig en snel. De elementen zijn goed hanteerbaar en bijzonder licht in gewicht. Naast de transportfunctie kan iedere box ook voor tijdelijke opslag gebruikt worden. De boxen bieden bescherming tegen stof en spatwater.

 

 

 

 

Uniek sluitsysteem 

De door Fawic ontwikkelde zeer sterke snelkoppelsystemen bestaan uit aluminium en stalen profielen met ingebouwde sluitingen in combinatie met composiet sandwichpanelen.

 

 

 

100% Herbruikbaar

Onze producten zijn ontworpen als een duurzame rouleerverpakking en hebben een lange levensduur. Alle boxen van Fawic zijn probleemloos her te gebruiken en zijn hierdoor niet alleen milieuvriendelijk maar ook kostprijstechnisch interessant.

   

 

Toepassingsgebieden

Onze boxen worden o.a. gebruikt voor  het transport en de opslag van kapitaalgoederen, voor producten uit de semiconductor industrie, de medische industrie, de luchtvaart en ruimtevaart, defensie, motorsport en  schilderijen en kunstobjecten.

 

Standaard kunststof koffers

Naast onze maatwerk boxen leveren wij ook industriĆ«le kunststof koffers die op wens van een (schuim) interieur worden voorzien. De boxen zijn gemaakt van slagvast polyethyleen en leverbaar in diverse kleuren en modellen. Logo's of andere indrukken zijn mogelijk. 

 

 

Specials

De mogelijkheden zijn bij Fawic grenzeloos. Zo maken wij o.a. ook klimaatkamers, demontabele werkruimtes, gebufferde frames, wandpanelen en aluminium pallets en containers.