SMC - Wereldwijd toonaangevend in industriële automatisering

Met ruim 30% marktaandeel is SMC wereldwijd toonaangevend in pneumatische componenten en systemen voor industriële automatisering.

 

SMC is uw partner

Als innovatief bedrijf ontwikkelt en produceert  SMC op maat gemaakte oplossingen voor alle industriesectoren. Het productportfolio omvat meer dan 12.000 basisproducten in 700.000 varianten. De expertise ligt bij luchtverzorging, ventielen, actuatoren, vacuümtechniek, sensoren en elektrische besturings- en aandrijftechniek voor de algemene machinebouw. SMC ontwikkelt ook producten voor high-tech markten, zoals heat exchangers, hoogvacuüm, clean gas en PTFE producten.

De samengestelde systemen van SMC staan ​​garant voor een optimale combinatie van pneumatiek, robotica, hydraulica en elektronica.

 

Innovatie en kwaliteit

De innovatieve producten, efficiënte oplossingen en de beste kwaliteit maken SMC tot de wereldmarktleider. Meer dan 1.500 hoogopgeleide technici en ingenieurs in onderzoekscentra in Europa, Verenigde Staten, China en Japan zijn continu bezig met de laatste trends op het gebied industriële automatisering. Deze speciale projectteams richten zich op de verschillende sectoren.

In nauwe samenwerking met toonaangevende bedrijven wordt er voortdurend gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe oplossingen voor automotive, elektronica, de voedingsmiddelen-

en de verpakkingsindustrie, medische technologie, maar ook voor de machine- en installatiebouw.

De kwaliteit is hoog op basis van het 'zero defect' principe dat voor elk afzonderlijk product geldt. Deze hoge kwaliteitseis stelt SMC ook aan haar diensten - van persoonlijk advies over tijdige levering tot uitgebreide regionale service.


Wereldwijde aanwezigheid

Met meer dan 500 verkoopkantoren in 83 landen, 36 productielocaties en ruim 19.000 medewerkers heeft SMC een uniek netwerk en kunnen klanten rekenen op lokale service, waar ook ter wereld. SMC biedt voortdurend productverbeteringen, geavanceerde productietechnologie en bevoorrade lokale magazijnen. Bovendien garandeert SMC altijd de hoogste kwaliteit van haar producten en korte levertijden.

SMC Nederland
Al vanaf 1968 zijn de producten van SMC in Nederland verkrijgbaar. Dankzij het uitgebreide assortiment en de hoge kwaliteit heeft SMC een toppositie op de Nederlandse

pneumatiekmarkt verkregen. De unieke marktaanpak van SMC in Nederland is gebaseerd op een diepgaande klantspecifieke ondersteuning, een uitgebreid dienstenpakket, waaronder een breed aanbod aan opleidingen en trainingen en een uitstekende productbeschikbaarheid. SMC stelt bovendien persoonlijke samenwerking met zijn klanten centraal. 

 

Wilt u meer informatie over producten en diensten, neemt u dan contact op met SMC Nederland.

 

www.smc.nl