-  Sales & Service voor extrusie en spuitgieten  -

Plastima Breda bv werd in 1954 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam in de chemische sector en kunststof- & rubber verwerkende industrie.

 

Met een enthousiast team van 15 medewerkers en een eigen service afdeling, vertegenwoordigen wij meer dan 20 gerenommeerde machineproducenten.


De ervaring, het assortiment en onze kennis van de verschillende disciplines, maakt Plastima Breda BV tot een uniek bedrijf binnen de kunststofverwerkende industrie. 


Sales & Service

Wij vertegenwoordigen in de Benelux, op exclusieve basis voor zowel de spuitgiet-, extrusie- als recyclingsector, de volgende gerenommeerde merken:


Met onze servicebus voorzien wij al onze klanten, door de gehele Benelux, van de gewenste en benodigde service. Daarmee bieden wij een optimale ondersteuning.


Als gecertificeerd COLLIN servicepartner en exclusieve dealer van Dr. Boy in de Benelux dragen wij met trots de toevoeging 'Sales & Service' in ons logo. 

Gebruikte machines

PUM (Plastima Used Machinery):

In- en Verkoop van gebruikte machines.

 

Vraag ons vrijblijvend om een inruilprijs voor uw gebruikte machines !

 

Onze afdeling gebruikte machines legt zich toe op de inruil en verkoop van gebruikte kunststofverwerkende machines en randapparatuur. 


Voor onze actuele voorraad verwijzen wij u graag door naar onze website 

www.plastima-used-machinery.com