Spuitgiet efficiëntie op maat

Thiele&Kor Plastics Machinery BV is gespecialiseerd in het leveren van spuitgietmachines, robotsystemen en randapparatuur voor de kunststofverwerkende industrie.


Wij beschikken over enthousiaste en goed opgeleide medewerkers met zeer veel ervaring die u graag te woord staan en van dienst zijn.

Thiele&Kor is leverancier van:


Sumitomo Demag 

Is producent van hoogwaardige spuitgietmachines en levert machines van 500 tot 20.000 kN in de types Systec (hydraulisch), El-Exis (hybride) en IntElect (elektrisch). 

 

Wemo Automation 

Produceert betrouwbare en stabiele robots met kwalitatief hoogwaardige Europese componenten en met een bedienvriendelijke besturing. 

Wanner Technik GmbH

Producent van robuuste en betrouwbare maalmolens. Wanner levert zeer geluidsarme, veilige en gebruiksvriendelijke maalmolens.


Virginio

Italiaanse fabrikant van modulaire transportbanden met aluminium of kunststof frame.

Koch Technik GmbH 

De uitvinder van de centrale materiaal-, meng- en droogsystemen. Met het unieke modulaire systeem is het als geen ander aan te passen aan uw huidige en toekomstige situatie.


TIG 

Levert MES softwarepakketten voor productiemachines waarbij monitoring, rapportage, planning en onderhoud geanalyseerd en zichtbaar gemaakt wordt.

Boe-Therm 

Is met ruim 50 jaar ervaring gespecialiseerd in het produceren van topkwaliteit tempereerapparatuur.


Plasdan Automation

Voor upgraden van uw standaard spuitgietmachine naar een multi-shot machine. Zij leveren injectie- en draai units en zijn dé specialist op het gebied van turn key projecten.

Service

Wij beschikken over een uitgebreide servicedienst en streven er altijd naar om binnen 24 uur ter plaatse te zijn. 


Parts

Een snelle levering van originele onderdelen tegen scherpe tarieven. Ons doel is om de benodigde delen binnen 24 uur op locatie te hebben.


Scholing
Wij verzorgen trainingen voor machinebesturing, onderhoud en robotprogrammering.