Zonder erbij stil te staan hebben  we dagelijks producten in onze handen waarop een logo of een type aanduiding op bedrukt is.

 

Vanzelfsprekend is het de bedoeling dat deze herkenning, decoratie of codering kwalitatief hoogwaardig is.

 

KPSS levert sinds jaar en dag drukmachines en toebehoren voor het bedrukken van vele materialen. Onze machines vinden hun weg in de automotive, elektronica, merchandising, medische, kunststof, metaal en hout industrie.

 

Voor ons geld de leus, nothing is unprintable now! Samen met een team van engineers zoeken wij naar de best mogelijke oplossing voor onze klanten.

Comec Tampondrukmachines

Comec-Italia produceert reeds meer dan 30 jaar industriële tampondrukmachines. Of het nu om een standaard machine gaat of om een klantspecifiek gebouwde installatie. Hoogwaardige machines die vele jaren zonder problemen industriële producten bedrukken vinden hun weg naar tevreden klanten.

 

Dübi-tech

Ook foliedrukmachines van de Zwitserse machine bouwer dübi-tech worden door ons geleverd.

Het leverings programma bestaat uit klantspecifieke foliedrukmachines, echter ook speciaal gebouwde precisie etiketteermachines behoren tot de vele mogelijkheden.

 

Sericom Drukinkten

Niet alleen een kwalitatieve machine is belangrijk. Ook hoogwaardige drukinkten zijn van belang. Sericom levert tampondruk, zeefdruk en UV inkten in een ruim assortiment kleuren en typen. Het is immers belangrijk dat de opdruk bestendig is tegen de meest voorkomende chemische middelen.

 

Voorbehandeling

Om een goede hechting van drukinkt of lijmen te garanderen is het vaak noodzakelijk om producten voor te behandelen.

Dit kan op verschillende manieren zoals: vlamvoorbehandeling, corona of plasma voorbehandeling.

Doel hiervan is om de oppervlakte spanning van het materiaal zodanig aan te passen dat er een goede hechting van drukinkt of lijm op het product ontstaat.


 Industriële Drukkerij

In onze industriële drukkerij kunnen wij tastbare producten, prototypes of z.g. nul series voor onze klanten bedrukken. Met ons ruime machinepark en ruim 38 jaar ervaring kunnen wij vrijwel elk product bedrukken.

 

KPSS is uw allround partner inzake decoreren of coderen van uw producten.

In onze showroom te Budel tonen wij u graag de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.