Create your impact

npk design is een sterke partner in het ontwerpen en realiseren van uiteenlopende producten en uitgebalanceerde product-dienst combinaties voor het merk en de markt van haar opdrachtgevers. Onze expertise bestrijkt het hele innovatieproces: van het identificeren en visualiseren van goede kansen tot het ontwerpen van geïntegreerde oplossingen, en het begeleiden van de marktintroductie. 


Al ruim 40 jaar werken we samen met bedrijven en mensen over
de hele wereld. We brengen innovatie naar grote bedrijven en
behendige startups. Onze successen zijn bekroond met talloze erkenningen en patenten.

Onze werkwijze

Bij alles wat we doen, stellen we de markt èn de gebruiker centraal. Samen onderzoeken we waar de toegevoegde waarde ligt. Dat vormt het uitgangspunt voor zinvolle innovatie. Een uitgekiend ontwerp, perfecte detaillering, hoogwaardige engineering en goede begeleiding van productie-opstart en implementatie zijn volgende stappen. Onze aanpak levert succesvolle producten en diensten op, vaak bekroond met internationale designprijzen. Daarom werkt een groot aantal opdrachtgevers langdurig met ons samen.


Een greep uit ons dienstenpakket:

Brand strategy, Strategy Workshops, Competitor Analyses, Product Design, Design Engineering, User Interface Design, Prototyping, Tooling, Testing, 0-series.


www.npk.nl