Geef uw toekomst vorm met npk design

Denkt u actief na over innovatieve oplossingen voor de toekomst? Durft u nieuwe wegen in te slaan? Wij helpen u om samen uw unieke innovatieroute uit te stippelen. Op basis van een goede voorbereiding gaan we aan de slag: een heldere visie vormt het vertrekpunt.


Wie zijn wij?

We zijn een team ontwerpers, engineers, strategen en onderzoekers met een passie voor het oplossen van complexe vraagstukken.

Onze expertise helpt onze opdrachtgevers in het hele innovatieproces: van het identificeren van goede kansen tot het ontwerpen van geïntegreerde oplossingen en het begeleiden van de marktintroductie.

Onze werkwijze

Bij alles wat we doen, stellen we de markt èn de gebruiker centraal. Samen onderzoeken we waar de toegevoegde waarde ligt. Dat vormt het uitgangspunt voor zinvolle innovatie. Een uitgekiend ontwerp, perfecte detaillering, hoogwaardige engineering en goede begeleiding van productie-opstart en implementatie zijn volgende stappen. Onze aanpak levert succesvolle producten en diensten op, vaak bekroond met internationale designprijzen. Daarom werkt een groot aantal opdrachtgevers langdurig met ons samen.


Een greep uit ons dienstenpakket:

Brand strategy, Strategy Workshops, Competitor Analyses, Product Design, Design Engineering, User Interface Design, Prototyping, Tooling, Testing, 0-series.www.npk.nl