Unicorn-ics BV uw partner in reinigingsvraagstukken.

Unicorn is gespecialiseerd in het ontwikkelen, versnellen en vergemakkelijken van reinigingsprocessen. Voor deze processen levert Unicorn de apparatuur en toebehoren. De toepassingen zijn te verdelen in 4 groepen: Industriele sproeiwasmachines, straalapparatuur Ultrasoon reinigen en dampontvetten.

 

Sproeiwassen.

 

Unicorn biedt u een groot assortiment ontvetting installaties in de vorm van sproeiwasmachines. De roestvaststalen sproeiwasmachines reinigen door de combinatie van waterdruk, temperatuur, reinigingsmiddel en een optimaal sproeipatroon.  

Dit samen met een roterende korf en meerdere sproeiarmen zorgt ervoor dat het water doordringt tot de meest moeilijk te bereiken plaatsen.

Vet en vuil verdwijnen effectief zonder dat u er een hand naar uit hoeft te steken.

Geen arbeidsintensief, onplezierig, en tijdrovend vies werk meer, maar een techniek die voldoet aan de normen van deze tijd.

 

Sproeiwasmachines zijn een uitkomst voor werkplaatsen en bedrijven waar het tijdrovende handmatig reinigen ongemerkt een hoge kostenpost is geworden. Natuurlijk levert Unicorn ook tunnelwassystemen die kunnen worden ingepast in een productielijn.

 

 

Straalapparatuur.


Met het brede assortiment in de meest moderne straalcabines/straalkasten, straalcontainers, mobiele straalsystemen en straalmiddelen garandeert Unicorn voor vrijwel iedere tak van industrie en voor iedere toepassing een passende oplossing. Voor advies staat Unicorn steeds voor u klaar. Schets ons uw vraagstuk (welk product, welk formaat, welke toepassing, welke frequentie, welke vervuiling, gewenst resultaat) en wij verschaffen u een advies op maat over de meest geschikte straaloplossing. Wilt u zelf het gebruik en het effect ervaren van onze straalcabines en straalsystemen in combinatie met verschillende straalmiddelen? Wij nodigen u uit om vrijblijvend en onder deskundige begeleiding te komen testen in onze demonstratieruimte te Son. U kunt ons ook uw productmonster sturen. Unicorn zal vervolgens in overleg met u het ideale straalsysteem en straalmiddel selecteren. Nadat het monster gestraald is, ontvangt u het retour, gecompleteerd met een rapport. 

 

Ultrasoon Reinigen.

 

Unicorn heeft al ruim 15 jaar ervaring op het gebied van Ultrasoon reinigen. Hierdoor is er een enorme know-how opgebouwd. Hiermee heeft Unicorn altijd een oplossing op het ultrasoon gebied. Deze specialiteit kenmerkt zich in de High-End cleaning. Unicorn is samen met haar leveranciers altijd bezig met het verder ontwikkelen van de reinigingsprocessen voor de precisie techniek. Hierbij hoort natuurlijk een stuk waterbehandeling, ook hiervoor bent u bij Unicorn aan het juiste adres.

 

Inspelend op ontwikkelingen en behoeftes in de reinigingsindustrie, hebben Unicorn en haar leveranciers het leveringspakket op het gebied van ultrasoonreinigers nog verder ontwikkeld. Zo is er nu de precision serie die speciaal is ontwikkeld voor o.a. de wafer industrie. Deze serie is voorzien van een elektrolytisch gepolijste tank met enkel ronde hoeken. Hierdoor wordt de kans op “besmetting” van uw producten minimaal.

 

Natuurlijk levert Unicorn ook de standaard "kleine" tafelmodellen en staande ultrasoon tankjes.