Lichtgewicht maatwerk & standaard oplossingenRefitech Composites Engineering Center


De Refitech Composiet Engineers ondersteunen klanten bij de product engineering. Heeft u een product idee of een innovatieve verbetering aan uw machine en wilt u kijken of dit in carbon gemaakt kan worden?


Kom vrijblijvend op bezoek bij Refitech en ervaar het materiaal en de mogelijkheden. In de Refitech experience ruimte kunnen we uw engineers producten laten voelen en ervaren waarna de haalbaarheid van uw conceptueel idee besproken kan worden. 

RefiFLEX universele carbon componenten voor lichtgewicht constructies


U wilt carbon buizen en kokers verbinden. RefiFLEX is een uniek bouwsysteem van full carbon fiber componenten waarmee lichtgewicht constructies gebouwd kunnen worden. Full carbon rond en vierkant, extreem laag in gewicht en optimaal stijf en sterk. 


Met RefiFLEX bieden we engineers en constructeurs een flexibele en eenvoudige methode voor het zelf construeren. 

Refitech China


Met onze wortels in Waalwijk, Nederland, groeit Refitech gezond door op de internationale markt. Deze groei danken we aan toenemende expertise, welwillende klanten én stevige investeringen in capaciteitsuitbreiding. 


Zo zijn we een van de weinige Europese composietspecialisten die naast de productie op eigen bodem een eigen productielocatie hebben in China. Momenteel werken we samen met een 4-tal partner door geheel Europa.