VSE Industrial Automation
 

VSE is systeemintegrator met een praktische insteek. De eerste vraag die wij bij ieder project stellen is ‘waarom’. Daarna bespreken we het 'wat'. Dus een gestructureerde projectaanpak. De kans is namelijk groot dat het simpeler kan dan je dacht.


Onze kennis komt voort uit jarenlange ervaring in hele verschillende markten. Wat we in de ene markt als uitdaging zien, is dat in de andere al lang niet meer. Van die kennis profiteren al onze klanten. Out-of-the-box denken, noemen ze dat.


Besturingstechniek, motion, robotica, mechatronica, software, hygiënische toepassingen. Het zijn maar een paar van de onderwerpen waar we ons mannetje in staan. We hebben nagenoeg alle disciplines in huis, van programmeur tot paneelbouwer.


Als solutionpartner van gerenom-meerde bedrijven hebben we vaak een streepje voor. Maar we lopen beslist niet naast onze schoenen.


Industriële automatisering

Of het nu gaat om zeer specifieke besturingsonderdelen, de integratie van SCADA of een complete machinebesturing: de automatise-ringspiramide kent voor ons geen geheimen.


Onze helikopterview en oog voor detail zorgen ervoor dat de juiste informatie, geheel volgens de laatste normen, op tijd en op de juiste plek voorhanden is. Bovendien zijn we mechanisch zeer goed onderlegd zodat ook hoogwaardige mechatronische projecten bij ons in goede handen zijn. 

Op zoek naar kritische meedenkers? Zoek niet verder.


Motion is our drive

Met de motionoplossingen van onze partners en derden bedenken we nieuwe applicaties en optimaliseren we bestaande machines.

Slim, veilig, eenvoudig en duurzaam. Voor 24/7 beweging. Voor meer output, minder storingen, een betere kwaliteit en lagere (energie)kosten.

 

4HD

We onderscheiden ons graag en hygiëne is bij uitstek een onderwerp waar we het verschil maken. Hygiënisch ontwerpen doe je vanaf de basis en is een integraal onderdeel van de oplossing. 

Verrasingsvrij
Een succesvolle applicatie kent geen stilstand. Onze oplossingen zijn daarom robuust, maar komen ook met een uitgekiend onderhoudsplan en 24/7 service. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. 

 

 Mosterd

We pretenderen niet alles te weten, maar weten wel waar je de kennis haalt. Veel van onze klanten ervaren ons als een waardevol verlengstuk van de eigen organisatie.

Mooi toch?