Meesters in maatwerk

 

Hemabo B.V. richt zich specifiek op het fabriceren van kunststof maakdelen naar tekening. Dit gebeurd grotendeels in een CNC omgeving waarbinnen de hoogst haalbare tolerantie, en afwerkingseisen gerealiseerd kunnen worden in een veelvoud aan kunststof materialen. Onze visie is dat niet alleen de machine, maar ook de mens cruciaal is voor het realiseren van een goed product. Kennis en vakmanschap tezamen met een uiterst modern en hoogwaardig machinepark maken ons meesters in maatwerk. 
Hoge afwerkingsgraad

 

Hemabo beschikt over een uitgebreide verspaningsafdeling inclusief 5-assig simultaan frezen met geïntegreerde robotisering, en draaien met meervoudige spindel configuratie, automatische materiaalaanvoer en aangedreven gereedschappen. Het uitgebreide portfolio aan randbewerkingen omvat onder andere ook de de mogelijkheid tot het nagloeien van spaningsgevoelige polymeren.


Specialisten die het verschil maken


Naast het CNC bewerken beschikt Hemabo over een speciale afdeling voor conventionele kunststof- bewerkingen. Complexe vormen en samenstellingen worden bijvoorbeeld gebogen, gezet, gelijmd of gepolijst naar de hoogste standaarden.


Moderne materialen

 

Met de stijgende vraag naar kunststoffen in technische toepassingen is ook het aanbod beschikbare halffabrikaten enorm gestegen. Om flexibel te zijn in het realiseren van de beste materiaalkeuze voor specifieke toepassingseisen, bouwt Hemabo op een groot aantal beschikbare halffabrikaten, waarvan het grootste deel voor onze klanten op voorraad wordt gehouden. Wat ook voorhanden is, is een uitgebreide kennis van deze polymeren en eventuele additieven om succesvolle toepassingen te garanderen.