Jansen Machining Technology is opgericht in 1965 en heeft zich ontwikkeld tot een toeleverancier van OEM klanten in de High-Tech Industry. In 2016 hebben we de naam aangepast van Machinefabriek G. Jansen bv  naar 'Jansen Machining Technology.

Onze specialisatie zit hem met name in nauwkeurige draai en frees producten, in kleine tot middelgrootte series met een 'repeatmatig karakter'.
Lang draaien van Ø1 tot Ø32
Draaien van Ø1 tot Ø175 
Frezen tot kubus 200
Draai/frees combinatie tot Ø225

De relatie met onze klanten staat hierbij centraal. Graag denken we met u mee om samen tot een kostenefficiënt product te komen. De lijnen binnen Jansen zijn erg kort, we houden van duidelijkheid in onze manier van communiceren en zijn een ‘no nonsens’ organisatie.

Onderscheidend vermogen...

Lever performance en kwaliteit zijn niet alleen maar woorden bij Jansen! We borgen uw processen op basis van vooraf gemaakte afspraken. 

Repeat opdrachten met een constante kwaliteit zowel op productniveau als aanvullende eisen op gebied van certificaten, meetrapporten verpakking e.d. vormen voor ons geen probleem. Begrijpen wat u nodig heeft en doorvragen bij onduidelijkheden, maar ook nee durven zeggen, daarin ligt onze kracht.Zijn dit aspecten die u aanspreken en verwacht u een hoge leverbetrouwbaarheid en marktconforme prijzen,
dan is Jansen Machining Technology ook het adres voor uw opdrachten!


Sinds 1993 zijn wij ISO 9001 gecertificeerd.