The signature on your product
De beste innovatieve oplossing bij het decoreren van producten… daar draait het om bij Posterama. Onze klanten kennen ons als betrouwbare partner voor transfers, labels en andere technieken voor de styling van hun producten. Of het nu een fiets, koffiezetapparaat, kinderzitje, hockey- stick of medische apparatuur betreft.

Decoratieve labels op metaal

Posterama levert een brede range aan decoratieve producten voor toepassing op en onder coatings.
Hittebestendig (tot 200⁰C), UV-bestendig en met veel kleurkracht. Bijzonder zijn de 3Dtransfers die reliëf creëren in de laklaag zonder deze te verzwakken. Een uniek product!
Inmouldlabels
Ook voor producten die geen opper-vlaktebehandeling krijgen, heeft Posterama fraaie oplossingen. 

Bijvoorbeeld voor het decoreren van spuitgietproducten levert Posterama inmouldlabels. Of het nu gaat om polycarbonaat, polyester, ABS, TPU, polypropyleen, etc.
Op kunststof of carbon
Voor toepassing op hoogwaardige consumentenproducten van Philips en Adidas leveren wij ook hightech oplossingen die het niveau van een sticker verreweg ontstijgen.

Smart labels
Als één van de eersten in Nederland is Posterama actief met smart labels en printed electronics. U kunt hierbij denken aan geleidende circuits op flexibele folies en warmte- en licht-gevende stickers en inmouldlabels.

Ook kunt u uw producten met behulp van onze labels onlosmakelijk voorzien van echtheidskenmerken op het niveau van dat van bankbiljetten!

Op de site www.htle.nl van onze partner HighTech Label Engineering vind u inspirerende voorbeelden. Ook voor toepassing in spuitgietwerk als inmouldlabel of duurzaam onder een transparante poedercoating. Dit levert volslagen nieuwe mogelijkheden voor innovatie met betrekking tot functionele integratie!

Missie
Posterama is in de Europese markt dé voorkeurspartner voor de beste decoratieve en functionele oplossingen op producten.

Door proactief mee te denken is Posterama continu vernieuwend bezig. Als betrouwbare en betrokken partner streeft Posterama naar de hoogste kwaliteit & klanttevredenheid.