Gibac® verhoogt uw productiviteit door proceszekerheid!

Gibac® Chemie is de reinigings-specialist voor al uw precisie onderdelen. Gibac® Chemie inventariseert de reinigings-problematiek aan hand van de eisen en specificaties welke door de klant aan de reinheid van het product gesteld wordt. Zij stelt een reinigingsprocédé op, inclusief de installatie en de geschikte chemicaliën.

 

 

Voor vloeibaar gereedschap van www.blaser.com , precisiereiniging en corossiewerende verpakking op maat Gibac® Chemie levert o.a. aan de verspanende industrie vloeibare gereedschappen om het productieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen en biedt een totaaloplossing voor het grondig reinigen en verpakken van industriële producten en halffabricaten. Onze aanpak kan variëren van zeer kleinschalig tot het leveren van geïntegreerde reinigingsprocessen.

 

 

Schone producten met zeer geringe restvuildeeltjes !

(ISO 1 klasse 10 deeltjes > 0,05 µm)

Reinigen, het woord is gevallen. Tegelijk met de verschuiving van het accent naar technisch hoogwaardige, complexe en kritische producten worden er ook hogere eisen gesteld aan de reinheid. “Eindproducenten willen schone producten, daar begint de omslag en dat vertaald zich door de hele keten. Door vervuilende componenten en braampjes komt de levensduur van het eindproduct op het spel te staan en dat is niet acceptabel.”

 

Gibac® Chemie brengt onder andere de unieke Pero dampontvetter op de markt, die met een combinatie van dompelen, sproeien, ultrasoon onder-steuning is ontwikkeld voor producten met een complexe geometrie. 

Meervoudige tanks zijn mogelijk en bij kwetsbare producten kan in plaats van voor rotatie worden gekozen voor een zwenkende beweging van de korf. Wij helpen de klant bij het oplossen van de problematiek.