Gelderblom CNC Machines B.V. is de exclusieve importeur van het Japanse merk Okuma metaalbewerkingsmachines. Okuma heeft sinds de zeventiger jaren ruim 28.000 machines geĆ«xporteerd naar Europa, waarvan er in de Benelux ca. 1500 dagelijks worden gebruikt. Okuma is wereldwijd actief en beschikt over aanzienlijke ontwikkelings- en onderzoeksafdelingen die onophoudelijk bezig zijn met de wensen en eisen van de gebruikers. Mede hierdoor bestaat er een breed pallet aan mogelijkheden in het  leveringsprogramma. In Krefeld (D) is Okuma Europe GmbH gevestigd. Vanuit Krefeld wordt de Europese markt ondersteund in techniek en logistiek. Via een "on-line" systeem kan worden opgevraagd welke onderdelen en machines er op voorraad staan.

Gelderblom CNC Machines B.V. is in Houten gevestigd en beschikt over een modern bedrijfspand. 

Hier bevindt zich ondermeer een ruime Showroom waar machines met de laatste technologische ontwikkelingen worden gedemonstreerd.

Samen met de afnemers worden er de nodige maatwerk oplossingen onderzocht ten einde een optimaal concurrerend productieproces te realiseren. Ons klantenbestand beslaat zowel kleinere familiebedrijven als beursgenoteerde multinationals. Ervaring heeft ons geleerd dat er een niet aflatende behoefte bij onze klanten bestaat aan opleiding en bijscholing van technici.

Derhalve worden er met regelmaat medewerkers van klanten bij ons in huis opgeleid en bijgeschoold door een van onze specialisten op het gebied van verspaningstechniek.   

Tevens houden wij een ijzeren voorraad reserve onderdelen aan. 

Binnen 24 uur kunnen reserve-onderdelen op de plaats van bestemming zijn. Vooral de laatste 10 jaren is er door onze leverancier zeer veel aandacht geschonken aan de besturingssystemen. Met name het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke besturingssystemen en data- communicatie ter optimalisering van het productieproces speelt een belangrijke rol. Gelderblom CNC Machines B.V. is een full service organisatie. Dit houdt in dat de machines bij de klant worden geĆÆnstalleerd en van alle service worden voorzien. Het nastreven van een nagenoeg perfecte service aan onze klanten is voor ons een vanzelfsprekendheid waar met grote zorg mee om wordt gegaan. Het algehele succes van de onderneming is hier voor een belangrijk deel van afhankelijk.