Aluminium profielen van Hydro
Met 8 extrusiepersen in de Benelux en jarenlange ervaring in slim ontwerpen met aluminium is Hydro dé ideale partner voor het realiseren van een slim en kostenefficiënt product. Door uw productkennis en onze kennis van extrusie en aluminium te combineren, werken we samen aan het optimale ontwerp voor uw product.


Sneller assembleren

Resultaten hiervan zijn verbindingstechnieken die assemblagetijd besparen of een aluminium profiel dat functionaliteiten van meerdere losse componenten overneemt.


Additionele bewerkingen elimineren

Andere oplossingen elimineren de noodzaak van additionele bewerkingen of verlagen het gewicht van een constructie


Kennisdeling

Ter inspiratie delen wij onze kennis via persoonlijke ontwerpondersteuning, ons (digitaal) handboek, het inspiratieblog en de Hydro Profiel Academie.

Onze technische mogelijkheden
Onze persen beschikken over mogelijkheden om uiterst dunne wanddikten te realiseren op zowel kleine als grote profielen tot 600mm breedt, een diameter van 320mm of een gewicht van maximaal 65kg per meter.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van aluminium en extrusie voor uw toepassing? Kijk dan op hydro.com.

Over Hydro

Extrusion Benelux is onderdeel van Hydro, een internationale groep die is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en verkopen van oplossingen op basis van aluminium, dat voorheen opereerde onder de naam Sapa.


Graag geven wij ook vorm aan uw succes. Daarom nodigen wij u uit om met ons contact op te nemen en ons goed opgeleide technisch personeel te raadplegen in een vroeg stadium van het ontwerpproces van uw product of aluminium profiel. 


Duurzaamheid
Aluminium is het metaal van de toekomst. Iedere dag streven we ernaar aluminium onderdeel te maken van de oplossing voor de grootste uitdaging van nu. Productenlijnen als Circal en Reduxa dragen daar aan bij. Al enige jaren is Pole Products Cradle to Cradle gecertificeerd en is het ASI certificaat toegewezen aan locatie Hoogezand. ASI staat voor Aluminium Stewardship Initiative. Meerdere locaties zullen volgen. 


Vraag ernaar, wij komen graag in gesprek.