Superieure persluchtkwaliteit voor hightechprocessen
Oliedamp komt altijd voor in perslucht, ongeacht of u een oliegesmeerde of olievrije compressor hebt.

Olie is een voedingsbodem voor bacterie en is vaak onzichtbaar aanwezig in de vorm van damp. Het plaatsen van een olierestdampmeter is daarom een onmisbaar hulpmiddel als u hoge kwaliteit eist.

Meten is Weten:
De METPOINT® OCV Compact meet de olierestdampgehalte elke vier seconden en geeft de gemeten waardes op het display weer.

Sluit hem aan op uw management-beheersysteem voor continue bewaking. Wilt u de data ook registreren? Met het bijbehorende softwarepakket en datalogger METPOINT® BDL kunt u de gegevens uit het verleden raadplegen. Zo heeft u 24/7 bewaking van de persluchtkwaliteit en beveiliging van uw proces.
Als perslucht kritisch wordt...

Perslucht is vervuild met olie en bacterie, vocht en stof.

De kwaliteit van de perslucht heeft dus een invloed op de kwaliteit van uw product, de efficiëntie van uw proces en uiteindelijk de rentabiliteit van uw bedrijfsvoering.

Door de kwaliteit van de perslucht in kaart te brengen, kunt u uw energiekosten verlagen, uw product beschermen en uw efficiëntie verhogen.

Meetinstrumentatie biedt inzicht in de kwaliteit van de perslucht zodat u in staat bent om adequaat en tijdig te handelen om risico's te beperken en schade aan uw proces te voorkomen.

METPOINT® meetinstrumenten:

Compressed Air Intelligence.
Air Quality Audit

Een Air Quality Audit volgens ISO 8573.1:2010 geeft u inzicht in de kwaliteit van uw perslucht.

Meten is Weten
Restoliedampgehalte (mg/m³)
Drukdauwpunt (°Ctd)
Temperatuur (°C)
Relatieve luchtvochtigheid (%)
Volumestroom (m³/h)
Werkdruk (bar[g])
Snelheid (m/s)
Deeltjes (cts/m³)

 

Met een uitgebreid Air Quality Audit rapportage van onze Service Engineer, krijgt u inzicht in de daadwerkelijke perslucht-kwaliteit, weet u waar de kostenposten zijn en weet u welke maatregelen u kunt nemen om de risico's drastisch te verminderen, uw efficiëntie te verhogen en uw proces te beveiligen.

 

BEKO TECHNOLOGIES

Compressed Air Intelligence