MAZAK - partner in innovatie

Mazak, uw partner

Yamazaki Mazak produceert geavanceerde machines die tegemoet komen aan de productie-eisen van fabrikanten in de metaalindustrie over de hele wereld. Ons doel is om machines te ontwikkelen die klanten een ongeëvenaarde productiviteit en bedieningsgemak opleveren.

 

Innovatieve oplossingen

Innovatie staat voorop bij Mazak.

Op basis van behoeften uit de markt bouwt Mazak al 100 jaar diverse modellen draai- en freesmachines.

 

Eén verkooporganisatie

De verkoop van CNC verspanende machines en lasersnijmachines zijn samengevoegd in één verkoop-organisatie. In de dagelijkse praktijk komen individuele klanten steeds meer naar ons toe voor zowel verspanende als lasersnijoplossingen. Samenvoeging van deze twee technologieën resulteert in een totale metaalbewerkingsoplossing voor onze klanten in Europa.

Mazak's Global Manufacturing Way

Door het Yamazaki-principe om klanten lokaal zo goed mogelijk te ondersteunen heeft Mazak wereldwijd fabrieken. Yamazaki Mazak is over de hele wereld vertegenwoordigd met vijf fabrieken in Japan, het hoofdkwartier in de UK, één in de USA, één in Signapore en twee in China.
De laser-snijmachines worden uitsluitend in Japan geproduceerd. Alle productiestappen, van ontwikkeling tot ondersteuning worden uitgevoerd volgens de hoogste standaards om de hoogste kwaliteit te garanderen. Dit is de Mazak's Global Manufacturing Way.

 

European Parts Center (EPC)

In Leuven (België) bevindt zich het grootste European Parts Center van Mazak. Dagelijks leveren we onderdelen aan klanten in heel Europa. In maart 2015 is de opslagcapaciteit meer dan verdubbeld met een volledig geautomatiseerd state-of-the-art magazijn zodat wij onze klanten nog beter kunnen ondersteunen.

 

Onze service

De servicedienst is 24/7 telefonisch bereikbaar. Onze doelstelling is om binnen 24 uur op locatie te zijn na bevestiging van de oproep. Ongeveer 70% van alle storingen worden telefonisch opgelost!

 

Naast opleiding en demonstraties, verzorgt ons Technical Sales team ook ondersteuning bij het programmeren en geven van advies voor het uitwerken van totaalprojecten in diverse marktsegmenten.

 

Meer informatie?

Bel naar 030 634 40 30 om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek met één van onze vertegenwoordigers of mail uw vraag naar sales@mazak.nl.