Uw partner in roboticaKUKA Automatisering + Robots N.V. is een internationaal bedrijf actief in robotica en automatiseringstechnologie.  Samen met haar netwerk van partners, zorgt KUKA Automatisering + Robots N.V. voor de complete ondersteuning gedurende de gehele levensduur van uw automatiseringsproject: van het ontwerp, de simulatie en de opbouw tot de opleidingen en de service van de robots.


ROBOTS

Met meer dan 280 verschillende robottypes, waaronder ook enkele collaboratieve varianten, bepaalt KUKA de standaard voor de markt.  Voor elke applicatie heeft KUKA de perfecte robot ter beschikking, waarvan de draagkracht kan variëren van 3 kg tot 1.300 kg.Elke KUKA robot kan ook gecombineerd worden met lineaire assen, draaitafels en aangepaste KUKA software.


KUKA is zonder twijfel een sterk innovatief en vooruitstrevend bedrijf. Als visionaire leider en pionier voor Industrie 4.0 heeft KUKA een beslissende rol in de verschuiving naar genetwerkte, intelligente productie. KUKA was namelijk de eerste robotleverancier op de markt met een collaboratieve robot genaamd de LBR iiwa. Ondertussen heeft KUKA ook enkele collaboratieve, mobiele robots op de markt gebracht zoals de KMR iiwa. 


CUSTOMER SERVICE

Dankzij ons globaal netwerk kan KUKA overal ter wereld een uitstekende service bieden aan al haar klanten en partners.

De KUKA experten staan rond de klok voor u klaar en weten voor elk probleem een oplossing te vinden. Door onze vast bemande hotline kan u altijd terecht bij KUKA voor raad en advies betreffende uw installatie. Wij zorgen voor een competente, oplossingsgerichte ondersteuning dankzij onze expertise. Hebt u graag iemand die ter plaatse even komt kijken? Ook dat is voor de KUKA service afdeling geen enkel probleem.


OPLEIDINGEN

Tegenwoordig is haast niets zo belangrijk als gekwalificeerde medewerkers in een bedrijf.

Daarom vindt KUKA het belangrijk dat de medewerkers van haar klanten ook de juiste, kwalitatieve opleidingen volgen betreffende robotica. In deze opleidingen zorgt KUKA voor de perfecte afwisseling tussen theorie en praktijk.  Omdat niet elke medewerker dezelfde opleidingsbehoefte heeft, biedt KUKA verschillende opleidingen aan, afgestemd op het juiste doelpubliek. Dit zijn opleidingen voor onder andere operatoren, programmeurs, onderhoudspersoneel en constructeurs. Al deze opleidingen zijn te volgen in KUKA’s volledig uitgerust trainingscentrum in Houthalen.