IPecunia Patents  -  Echt onderscheidend

 

 

IPecunia Patents helpt uw vinding te beschermen

 

Bij IPecunia Patents kunt u terecht voor wereldwijde bescherming van uw uitvinding in een octrooiaanvrage, voor modelbescherming en het beschermen van uw merk.


Wij schrijven octrooien op het gebied van Chemie, Polymeren, Materialen, Life-Science, Biotechnologie, Mechanica, Elektronica, Fysica, Trademarks en Modellen.


Wij geven u waardevol strategisch advies over het gebruik van intellectueel eigendom. Dit doen we open, eerlijk en objectief om een goede bescherming te realiseren tegen minimale investeringen.


Voor IPecunia Patents zijn octrooien, merken en modellen een middel, geen doel op zich.

 

 

Patents & Trademarks

 

u kunt octrooi (patent) krijgen voor technologische nieuwe uitvindingen. De vraag is of dat ook voor uw vinding geldt en of u daar met uw bedrijf baat bij heeft.


De uitvinding dient nieuw te zijn en een technisch probleem op te lossen om te octrooieren. Wij helpen u zoeken naar relevante literatuur om een betere inschatting van die octrooieerbaarheid te geven.


Het product, de markt en uw individuele situatie bepalen of het nut heeft om octrooi aan te vragen. Een internationaal octrooi kan een redelijk kostbare zaak zijn, dus dient het bedrijfsplaatje er goed uit te zien.


We beoordelen samen met u of octrooiering voor u voordelen oplevert en welke die voordelen dan zijn. Met een transparante kosteninschatting kunt u zelf (vooraf) bepalen of dit traject voor u kansen biedt.

 

 

IPecunia Patents heeft jaren ervaring in het begeleiden van ondernemingen (van klein tot multinational) met dit soort vraagstukken en – indien waardevol – het schrijven van octrooien en zorgen voor verlening, in vrijwel alle landen van de wereld.


Strategisch advies


Weet u hoe u de meeste waarde uit uw kennis kan halen? Moet u wel of niet octrooieren? Dat hangt van veel factoren af. IPecunia Patents heeft de kennis en ervaring om met u mee te denken: wat is in uw geval de beste strategie? Ons advies is altijd maatwerk.

 

Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek voor een advies welke bescherming het beste bij uw persoonlijke situatie past.