Wie zijn wij?

Plastica Thermoforming is al 78 jaar gespecialiseerd in thermovormen en vacuümvormen: het ontwikkelen en produceren van producten uit plastic / kunststof plaatmateriaal. Oplages zijn mogelijk van 1 tot 100.000 stuks in allerlei afmetingen en kleuren voor diverse toepassingen. 


Onze hoofdactiviteiten kunnen dan ook het best worden omschreven als het vacuümvormen, thermovormen en frezen van klant specifieke producten uit kunststofplaat. Ons ervaren team bestaat uit een aantal engineers die uw wensen omzetten naar een vacuümvormbaar ontwerp.

Vervolgens staan er voor de productie vakbekwame collega’s klaar en de rest van ons team zorgt voor een correcte logistieke en administratieve afhandeling.
Wat doen wij?

Vacuümvormen, 5-assig-frezen, draperen, buigen, zetten, verlijmen en complete assemblage van producten: het behoort allemaal tot onze mogelijkheden. Wij denken vanaf het begin met u mee en begeleiden u vanaf schets tot aan het eindproduct. Vakkundig personeel en een up to date machinepark staan voor kwaliteit gedurende het hele productieproces. U kunt rekenen op onze expertise.


Vacuümvormen, dieptrekken of thermovormen is het vormen van een product door een plaat kunststof warm te maken. De plaat die wordt gebruikt voor het thermovormen of vacuümvormen wordt ingeklemd in een spanraam van de vacuümvorm machine waarna er vanaf de onderkant een mal tegen het materiaal gedrukt wordt. Tegelijkertijd wordt de lucht onder de vorm weggezogen en krijgt het te vacuümvormen product zijn daadwerkelijke uiterlijk. 


Wij maken de mallen en matrijzen zelf, tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De lage productiekosten voor de mallen en matrijzen maken onze opstartkosten daardoor ook voor kleinere partijen aantrekkelijk.


Kwaliteit

Wij bewaken de kwaliteit van ons productieproces nauwkeurig.

Wij zijn hiervoor ISO 9001:2015 gecertificeerd. Onze processen zijn gericht op kwaliteit. 

U krijgt van ons alleen producten met een hoge kwaliteit zodat u deze met een gerust hart kunt gebruiken in uw (eind)product.


De kunststof plaat is in allerlei soorten te verkrijgen. Het aantal kleuren, diktes en eigenschappen is oneindig groot. Het materiaal kan bijvoorbeeld brandwerend zijn of op chroom lijken of een bepaalde oppervlakte structuur krijgen. 


Wat uw wensen ook zijn wij denken met u mee. Wij stemmen de kunststof uiteraard af op uw wensen. Zo krijgt u een hoogwaardig product met alle goede eigenschappen van kunststof.

 

Contact

Wilt u weten wat Plastica Thermoforming uw bedrijf kan bieden? Bel of mail ons voor een afspraak!


Marconilaan Noord 72 

4614 HB  Bergen op Zoom

t. +31 164 -236033

e. info@p-th.nl

www.plastica-thermoforming.nl