Wij beschikken over een goed geoutilleerde werkplaats waarin verschillende disciplines zijn ondergebracht. U kunt hierbij denken aan CNC-draai, frees, vonk-eroderen, en slijpbewerkingsmachines.Onze kernactiviteit bestaat uit het vervaardigen van kleine precisieonderdelen met een hoge moeilijkheidsgraad welke voornamelijk hun toepassingen kennen in de medische industrie. Dit gebeurt in seriegroottes van enkele tientallen stuks tot 100.000 stuks/jaar.


Naast CNC-bewerkingen vinden er werkzaamheden in de vorm van (precisie)buigen, hardsolderen en finishing plaats. Hierbij kan gedacht worden aan elektrolytisch polijsten, het kleuren van titanium het ontbramen en verdichten van oppervlaktes m.b.v. verschillende technieken.In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het verspanen van fijnmechanische producten met uitzonderlijke kleine afmetingen uit hoogwaardige metalen en kunststoffen. 

 


Uiteraard vindt de productie plaats onder gecontroleerde (onder andere d.m.v. meetrapporten) en geprotocolleerde omstandigheden welke de kwaliteit dienen te borgen.Voor enkele relaties verzorgen wij het CAD ontwerp en tekenwerk en hebben we een co-makership waardoor maakbaarheid en kostprijsreductie een bijkomend voordeel zijn.Graag wil ik u nader met ons bedrijf kennis laten maken om te inventariseren waar wij een aanvulling op uw productietechnieken zouden kunnen zijn.