"Als de juiste condities cruciaal zijn"

 

De Brecon Group geniet een groot deel van haar bekendheid als cleanroom bouwer door de continuïteit in het leveren van kwaliteitsproducten binnen de semiconductor industrie, met ASML als belangrijkste relatie, over de afgelopen decennia. Ons werkterrein beslaat echter beduidend meer marktsectoren. In alle overige industriële en farmaceutische segmenten, als ook binnen de gezondheid en medical devices sector, worden regelmatig succesvolle controlled environment projecten gerealiseerd!

 

 

Het juist ontwerpen op basis van uw programma van eisen (URS) en het kwalitatief correct leveren, bouwen en inrichten van een cleanroom, is voor ons de basis van een correcte en prettige (GMP) werkomgeving op het hoogste niveau. Eenmaal opgeleverd en geclassificeerd op het vereiste ISO 14644 niveau is het ook zaak dat gedurende de gebruiksperiode de vereiste condities blijven behouden.

 

Dat betekent niet alleen een goed onderhoud en een jaarlijkse integriteitstest! De juiste gedragscode, een goed reinigingsplan en correct kledingregime zijn van minstens net zo’n groot belang. Veel nieuwe, maar ook ervaren cleanroom gebruikers zijn zich hiervan niet altijd even bewust!

 

 

De Brecon Group tracht met haar diversiteit aan diensten en producten een “all-in one concept” aan te bieden voor optimale controlled environment techniek, bijvoorbeeld bij ingebruikname en gedurende de levensduur van een cleanroom of laboratorium. Voor de invulling van die opgave staan de verschillende Brecon onderdelen garant en beschikken over alle kennis en ervaring u van dienst te zijn.


 

Heeft u verbouwingsplannen in uw cleanroom of laboratorium of behoefte aan een nieuwe inrichting? Of bent u op zoek naar een goede partner voor  het ontwerp en bouwen van een cleanroom op uw bedrijfslocatie in zijn algemeen? Of wenst u ondersteuning in het bepalen van het juiste kleding regime of het periodieke onderhoudsplan?

 

 

Neem dan contact op voor een nadere kennismaking met ons “all-in one” dienstenpakket en ervaar te werken met een onderneming waarin al meer dan 29 jaar flexibiliteit, kwaliteit, betrouwbaarheid en eerlijkheid centraal staan als kernwaarden.

 

 

 

 

 

Initiatief nemer van: