Geton: Vakmanschap in metaal

Bij Geton werken vakmensen, gespecialiseerd in roestvast staal, met oog voor details en een passie voor constructies, plaatwerk en framebouw.


Geton is flexibel, denkt mee en levert kwalitatief hoogwaardige producten. Dankzij vakmanschap, expertise en een uitgebreid machinepark is Geton in staat om ieder verzoek efficiĆ«nt en spoedig uit te voeren. Uitblinker in prototypebouw en kleine series complex maatwerk, maar seriewerk van complexere RVS producten behoren ook tot Geton's capaciteiten. Of het nu gaat om een groot productieframe of precisiedelen in een samenstelling, Geton staat garant voor hoge kwaliteit met uitmuntend afwerkingsniveau.

 

Geton zet haar kwaliteiten zowel nationaal als internationaal in op de markten van; 


- Hightech machinebouw

- Medische- & Farmaceutische    applicaties

- Voedingsmiddelenindustrie 

- Esthetische werken


Polijsten, lasergraveren en diverse andere bewerkingen worden ook door Geton verzorgd. 

Om haar klanten optimaal te kunnen bedienen, zoekt Geton continu naar uitbreidingen in diensten en technologische innovaties. Geton denkt met decennia aan ervaring, met u en uw ontwerp mee. Moderne machines worden ingezet daar waar nodig. Bedrijven als ASML, Philips Medical Systems, IMA Healthcare en VDL hebben dan ook reeds gebruik gemaakt van het vakmanschap en de snelheid van Geton Roestvrijstaalindustrie B.V


(Zie www.geton.nl voor meer informatie over het bedrijf en een machinelijst).