Wie Is Romex BV.

Romex B.V. is een gespecialiseerde distributeur van test- en meetapparatuur voor elektronica, soldeer en reparatie hulpmiddelen, ESD en Clean room materialen en kleding van internationale topmerken als Weller, Viking, ECT, Almit, Abeba,  Virginia Panel Corporation, Excelite, Wolfgang Warmbier, Metro, 6TL Engineering en andere.

Wij verzorgen succesvolle standaard en maatwerk oplossingen, door tijdens het volledige traject ondersteuning en support te bieden vanaf de aanvraag tot de levering en installatie.
Vele grote bedrijven in de Benelux zijn bekent met de toegevoegde waarde en kennis van Romex B.V. Bezoek Romex.nl of Testprobes.nl 

    Wat is ESD ?

ESD is de afkorting voor Electro Static Discharge; elektrostatische ontlading in goed Nederlands. Het is de ‘tik’ die u soms voelt als u de auto uitstapt. Voor elektronische componenten en printplaten vormt ESD een gevaar. De halfgeleider in een IC kan door ESD beschadigen of gaat zelfs direct kapot. Het gevolg een defect apparaat..

ESD veilig werken
Romex levert producten die u helpen om ESD veilig te werken. U kunt hierbij denken aan printplaatverpakkingen, kleding, stoelen, vloeren en gereedschappen. Hiermee kunt u probleemloos met ESD gevoelige elektronische componenten werken.

Bezoek ook Romex.nl of.esd.nl 

    Romex Cleanroom

Industriële processen in de elektronica-industrie zijn uitermate gevoelig. Of uw activiteiten richten zich op productie, assemblage, reparatie of installatie van PCB's, kan een ogenschijnlijk heel kleine fout grote gevolgen hebben. Misschien te wijten aan stof of statische elektriciteit of zelfs ontoereikende procedures of onvoldoende opgeleide medewerkers.

Dit brengt de continuïteit van de productieprocessen in gevaar, wat resulteert in financiële schade als gevolg van uitval en stilstand en soms zelfs schadeclaims. Romex levert systemen, stofvrije ruimtes ofwel "Clean-Rooms" en alle daarbij behorende kleding en benodigdheden waarmee u volledig stofvrij kunt werken. Romex.nl of cleanroom.nl