HARTECH meet- & testapparatuur  - "De kracht achter uw kwaliteit."

 

 

Hartech meet-& testapparatuur bv is specialist in het leveren van trek- en drukbanken en kracht- en draai- momentopnemers. Als exclusieve vertegenwoordiging van de fabrikanten Testometric en Mecmesin, bieden wij u een breed programma voor testen aan kunststof, metaal, papier, folie, lijm, tape, textiel, keramiek, veren en complete producten en componenten. Dagelijks komt u vele malen in aanraking met producten die ontwikkeld en getest zijn met één van onze producten.

 

Hartech is daarbij een grote speler in deze kleine specialistische markt.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 

- kwaliteit voor een goede prijs

- eerlijk advies

- een lange termijn relatie

- uitstekende service

- kalibratie van uw apparatuur

 

Mecmesin kracht en draaimoment

De apparatuur van Mecmesin wordt gekenmerkt door robuustheid en bedieningsgemak. Elk testsysteem is leverbaar tot 4 niveaus van automatisering. Daarmee bieden wij passende opstellingen voor productie, lab en R&D. De systemen zijn modulair opgebouwd waardoor er een grote flexibiliteit ontstaat in oplossingen voor al uw testen

 

Wij nodigen u van harte uit om eens te kijken op onze website: 

 

            WWW.HARTECH.NL

 

 

Testometric trek- en drukbanken

Zoekt u een betrouwbare en nauw-keurige testbank dan bent u hier aan het juiste adres. De software werkt o.a. in het Nederlands en laat zich zeer eenvoudig bedienen. Dankzij de Microsoft opbouw werkt winTest eenvoudig samen met andere applicaties. WinTest is een alles in één pakket, u hoeft nooit bij te betalen voor de extra mogelijkheden. 

 

Om uw testopstelling geschikt te maken voor uw toepassing werken wij o.a. samen met Thümler. Deze fabrikant heeft een zeer groot programma aan klemmen en accessoires.

 

Daarnaast kunnen wij in overleg met de klanten ook speciale, op maat gemaakte, hulpstukken maken.

 

Naast verkoop zijn wij u ook graag van dienst op het gebied van service en kalibratie.