HARTECH meet- & testapparatuur  - "De kracht achter uw kwaliteit."


Over Hartech bv


Hartech meet-& testapparatuur bv is al 22 jaar specialist in het leveren van trek- en drukbanken en kracht- en draai- momentopnemers. Als exclusieve vertegenwoordiging van de fabrikanten Testometric en Mecmesin, bieden wij u een breed programma voor testen aan kunststof, metaal, papier, folie, lijm, tape, textiel, keramiek, veren en complete producten en componenten. Dagelijks komt u vele malen in aanraking met producten die ontwikkeld en getest zijn met één van onze producten.


Hartech biedt daarbij alle support waaronder kalibraties, training, service en onderhoud.

 

Met 5 medewerkers wij een grote en betrouwbare speler in deze kleine specialistische markt.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

- kwaliteit voor een goede prijs

- eerlijk advies

- een lange termijn relatie

- uitstekende service

- kalibratie van uw apparatuur

 

     WWW.KRACHTMETER.NL


Mecmesin trek- en drukbanken en 
kracht en draaimoment

De apparatuur van Mecmesin wordt gekenmerkt door robuustheid en bedieningsgemak. Elk testsysteem is leverbaar tot 4 niveaus van automatisering. Daarmee bieden wij passende opstellingen voor productie, lab en R&D. De systemen zijn modulair opgebouwd waardoor er een grote flexibiliteit ontstaat in oplossingen voor al uw testen.   

In Nederland staan al zo'n 500 testbanken van Mecmesin en dat worden er elk jaar meer.

 

Kijk eens op onze website: 

 

            WWW.HARTECH.NL


Testometric trek- en drukbanken

Zoekt u een zeer moderne ,betrouwbare en nauwkeurige testbank dan bent u hier aan het juiste adres. De nieuwe X-serie heeft een compleet nieuwe besturing met ongekende precisie. De software werkt o.a. in het Nederlands en laat zich zeer eenvoudig bedienen.  Dankzij de Microsoft opbouw werkt winTest eenvoudig samen met andere applicaties. WinTest is een alles in één pakket, u hoeft nooit bij te betalen voor de extra mogelijkheden. 

 

Om uw testopstelling geschikt te maken voor uw toepassing werken wij o.a. samen met Thümler. Deze fabrikant heeft een zeer groot programma aan klemmen en accessoires.

 

Daarnaast kunnen wij in onze eigen machinefabriek en in overleg met de klant op maat gemaakte, specialistische hulpstukken maken.

 

Naast verkoop zijn wij u ook graag van dienst op het gebied van service en geaccrediteerde kalibraties.


          WWW.TREKBANK.NL