Dé kunststofbewerker voor de high-tech industrie

Kunststof bewerken op toonaangevende en innovatieve wijze. Dat is wat wij doen bij BKB Precision. En dat tot op 3μm nauwkeurig.


BKB Precision is al bijna 40 jaar specialist in het CNC bewerken van hoogwaardige kunststoffen. 

We zijn actief in diverse high-tech  marktsegmenten zoals semiconductor, medisch, defensie, aerospace en chemie.Hoogwaardige kunststofbewerking

Samen met onze klanten realiseren wij uitdagende producten. De complexiteit van het design zien wij als een uitdaging. En heel veel is mogelijk! Wij vervaardigen prototypes tot aan middelgrote productseries om aan de wensen van de klant te voldoen. Door onze veelzijdigheid en jarenlange ervaring met het bewerken van kunststof zijn wij een geschikte partner voor het construeren van uw concept tot aan het uiteindelijke product. 

State-of-the-art machinepark

We beschikken over een geconditioneerde bedrijfshal met een breed scala aan CNC machines voor het 3-, 4- en 5-assig frezen, al dan niet met robotbelading. Ook kunnen we complexe producten 5-assig simultaan frezen en hebben we portaalbanken.


Samenstellen, verpakken, reinigen

Van samenstellen en (cleanroom) verpakken tot het lassen en polijsten van kunststof; wij doen het allemaal en helpen u graag.


Manifolds

Ook voor manifolds bent u aan het juiste adres. Onze kennis hierover delen we graag met u zodat er goed bepaald kan welke maatwerk oplossing voor u het beste is.
Kunststoffen

Wij bewerken technische kunststoffen, high performance kunststoffen en schuimmaterialen. Voorbeelden hiervan zijn: PEEK, Vespel, Torlon, PEI, PAI, Airex, POM, PA, PC, HMPE, PETG etc.


Wij voorzien onze klanten graag van een passend advies bij het uitkiezen van de juiste kunststof voor het project.


Contact

Wilt u meer weten over BKB Precision, kunststof bewerken of de technieken die wij hiervoor toepassen? 


Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

U mag ook altijd een bezoek brengen aan ons bedrijf. We laten u graag zien hoe we werken.