Apollo Service - Handelsonderneming
Apollo Service - Handelsonderneming is specialist in elektrowarmte. Vanuit deze positie heeft Apollo een aantal interessante importen voor de Benelux, UMEGA-Snol, FDM en DYCOMETAL

Dit omvat ovens, klimaat en testkasten, waterbassins etc.

Alle producten die Apollo vertegenwoordigt zijn van zeer hoge kwaliteit, voorzien van CE markering en binnen Europa gemaakt met veel liefde voor het vak.

Apollo is ook producent van custom made apparatuur zoals waterbaden, specifieke ovens, elementen of andere thermische toepassingen.

Graag denken wij als ontwerper met u mee over een passende oplossing. Dat kan zijn voor een enkel stuks of juist in serie gebouwde apparatuur.

FDM producten:
een brede range aan faciliteiten voor even zoveel normen en testen. 
Het beproeven van beton, vezels of biologische testen, het kan allemaal. Wensen als ventilatie, deuren, sparingen etc, kunnen eenvoudig door FDM  worden ingevuld.  
Hieronder een opstelling voor het testen van betonkernen in een "vries-dooi" kast met watertank systeem. Leverbaar met diverse programma's vooraf ingesteld op (N) EN norm.

Speciale test apparatuur Zoutnevel, Kesternich, stof, corrosie, Humidostatisch, en regentesten.

 

Zie ook de testkasten DYCOMETAL met groot bereik tussen -70° > 150°C 

Apollo heeft een zeer brede range aan test apparatuur te bieden. Staat uw wens niet in deze opsomming, schroom dan niet maar stel uw vraag!