Over Holmatro

Ruim vijftig jaar ontwikkelt, produceert en test Holmatro hogedruk hydraulische gereedschappen en systemen voor reddingsoperaties, industriƫle toepassingen en tactische operaties. Onze ambitie is het vinden van resultaatgerichte oplossingen waarbij we het werken met extreme krachten combineren met controleerbaarheid, gebruiksgemak en veiligheid.

Holmatro producten worden geproduceerd in onze state-of-the-art productiefaciliteiten in Nederland en de Verenigde Staten. Naast deze productiefaciliteiten hebben we verkoopkantoren in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, VS en China. Verder hebben we een uitgebreid dealernetwerk in meer dan 160 landen waardoor wij wereldwijd onze innovatieve kwaliteitsproducten kunnen aanbieden.


Marktleider
Op het gebied van onze redgereedschappen zijn we uitgegroeid tot marktleider. Wij produceren redgereedschappen die ingezet worden door de brandweer, reddingsteams bij rampen (USAR) en speciale politie- en legereenheden. Op het gebied van industriƫle gereedschappen zijn we een belangrijke speler op wereldniveau.

 

Training in het
Holmatro Experience Center

Innovatie

Innoveren zit in ons DNA. Voortdurend kijken wij hoe we onze producten nog krachtiger en ergonomischer kunnen maken. Dit doen we niet alleen maar samen met onze eindgebruikers. Zodat we een innovatief product kunnen afleveren wat aan de wensen van de eindgebruikers voldoet.  


Kwaliteit

Gereedschappen en systemen van Holmatro worden via een geavanceerd productieproces geproduceerd. Ze bevatten zeer slijtvaste componenten en superieure afdichtingen en geleidingen. Dit draagt bij aan een extra lange levensduur. Na productie of reparatie test een technische of onderhoudsmedewerker alle onderdelen van onze gereedschappen. Daarna worden ze nogmaals getest door de afdeling Quality Control. Dit geeft onze klanten 200% zekerheid.

 

 Uitvoeren van een kwaliteitscontrole

 

Service & Training 

Om ervoor te zorgen dat de gereedschappen gedurende hun hele levensduur optimaal en veilig inzetbaar blijven, zijn regelmatig onderhoud en een juist gebruik van groot belang.


Als geen ander weten wij hoe belangrijk deskundig onderhoud is; niet alleen voor een optimale werking van de gereedschappen, maar ook voor de veiligheid van de mensen die ze gebruiken.

 

Wij bieden daarom voor al onze producten: reparaties, training en advies aan. Zodat onze gereedschappen zo lang mogelijk veilig ingezet kunnen worden. 

 

Testen van gereedschap in onze servicebus

 

Nieuwsgierig geworden?

Bezoek www.holmatro.com voor actuele vacatures en bedrijfsinformatie.