Oplossingen voor uitdagingen in de industrie

 

tesa SE is één van ‘s werelds grootste fabrikanten van zelfklevende producten en systeemoplossingen voor industrieel, commercieel en thuisgebruik. De 125 jaar ervaring van het bedrijf in de coatingtechnologie en zijn ontwikkeling van kleefbanden en innovatieve productoplossingen hebben tesa, met hoofdkantoor te Hamburg, in veel toepassingsgebieden naar de top van de wereldmarkt gebracht.

 

 

tesa ontwikkelt en produceert meer dan 6000 producten die in meer dan 100 landen worden verkocht. Het bedrijf haalt meer dan driekwart van zijn totale omzet uit speciale systeemoplossingen voor industriële klanten en zorgt in veel industriesectoren voor kostenbesparingen, geoptimaliseerde processen en verbeterde eindproducten.

 


 

 

 

 

Minder dan een kwart van de bedrijfsomzet komt uit consumentenproducten die bestemd zijn voor dagelijks gebruik op kantoor, thuis en in de tuin. tesa biedt oplossingen die mensen kunnen gebruiken om hun leven te organiseren zoals zij dat wensen, en waarmee zij gewoonlijk ook de kwaliteit van hun leven verbeteren.  

 

 

Vandaag de dag vertrouwen tal van toonaangevende fabrikanten en leveranciers in onder andere de automobielindustrie, elektrische-, elektronische-, druk-, papier- en verpakkingsindustrieën op tesa-oplossingen. Ons sterke partnerschap met klanten is een van de criteria die van cruciaal belang zijn voor ons gezamenlijke wereldwijde succes. Het team van gespecialiseerde consultants en toepassingsingenieurs van tesa analyseert de productieprocessen bij de fabrikanten en de leveranciers.

 

Hun analyse levert een bepaalde set vereisten op, die gebruikt wordt om de gewenste producteigenschappen te bepalen. Vervolgens wordt de optimale tape geselecteerd en worden er oplossingen op maat ontwikkeld. De concrete productieprocessen bepalen hierbij de vereiste producteigenschappen en de keuze van de kleefband die optimaal beantwoordt aan de behoeften van de klant. Bovendien biedt tesa de technische tapes aan in de vorm van rollen, als precisie-stansvorm, en op spoelen.

 

Het spectrum van toepassingen loopt van speciale tapes voor de print & papier industrie en precisie-stansvormen voor specifieke verkleving van electronische onderdelinen in een mobiele telefoon, digitale camera of LCD scherm, tot counterfeit-proof laser-etched labels.

 

 


Alle zelfklevende systeemoplossingen van tesa voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. De grootste, wereldwijde productievestigingen van tesa zijn gecertificeerd volgens de internationale kwaliteitsnormen die overal ter wereld voldoen aan de strenge eisen.