Uw specialist in lager- en aandrijftechniek en koppelingen
Wie zijn wij?

Sinds 1978 zelfstandig importeur op het gebied van lager- en aandrijftechniek en koppelingen, hoofdzakelijk in de Benelux. 


Klantenteam stelt de klant centraal
Ammertech werkt met klantenteams.
De teamleden kennen uw bedrijf en kunnen goed inspelen op uw specifieke wensen, door:

  • Directe communicatie
  • Persoonlijke klantbenadering
  • Service
  • Proactief
  • Meedenken
  • Controlefunctie

ETP hydraulische koppelingen

Hoogwaardige output begint met hoogwaardige input. ETP koppelingen zijn compact, eenvoudig en snel te  

(de-)monteren tot méér dan 2500 keer en bieden een zeer hoge precisie. Met name ETP-MINI is uitermate geschikt bij het monteren van een naaf op een kleine elektrische motor, stappenmotor of encoder.


Segmenten van onder meer een robot positioneert u eenvoudig, snel en zeer nauwkeurig met ETP-TECHNO en ETP-EXPRESS. Door de éénbouts-bediening 90° op de as en de geringe afmetingen kan zeer compact gebouwd worden. Ammertech B.V. is authorised dealer van ETP.


Miki Pulley flexibele koppelingen en elektromagnetische remmen

Miki Pulley onderscheidt zich door het ontwikkelen en produceren van producten van bijzonder hoge kwaliteit. Toepassingsgebieden zijn veelal in het hoge(re) segment, zoals de semi-conductorindustrie.

Miki Pulley biedt flexibele koppelingen van hoge Japanse kwaliteit in 3 uitvoeringen: de Starflex, de Servoflex en de Stepflex. Voor alle types geldt dat door de speciale vormgeving eenhoger over te brengen koppel en gereduceerde reactiekrachten door uitlijnfouten worden gerealiseerd.

De elektromagnetische veerdruk-remmen kunt u gebruiken om te remmen, maar ook voor het vasthouden van een bepaalde positie. Voor elk scharnierpunt kunt u dit afzonderlijk bepalen.

Contact
Heeft u een specifieke vraag, start er een nieuw project, zoekt u een logistieke oplossing of wilt u persoonlijke uitleg van onze leverancier?

Ammertech ondersteunt en adviseert u bij het vinden van de juiste oplossing op het gebied van lager- en aandrijftechniek. De medewerkers van Ammertech staan graag voor u klaar.