Bij een productieproces zijn er verschillende componenten nodig. Wij leveren deze componenten op het gebied van bevestigingsmiddelen. Door de combinatie van specialistische, technische kennis en een logistieksysteem, ontstaat er een totaaloplossing met bevestigingsmaterialen, specials en C-artikelen. 

Ons klantenbestand bestaat voornamelijk uit bedrijven in de automobiel-, elektronische, apparatenbouw, staal-, plaat- en kunststofverwerkende industrie. 

Onze kracht

Onze klanten komen uit veeleisende markten en zien in ons een betrouwbare partner; een single-source supplier die gezamenlijk de lijnen uitzet voor een efficiƫnter productieproces.Dit realiseren onze specialisten dankzij slimme productontwerpen, strengere kwaliteitscontroles en just-in-time leveringen.

Ons assortiment
Wij leveren specifieke bevestigingsartikelen voor de plaat- en kunststofverwerkende industrie, maar ook standaard bevestigingsmaterialen zoals DIN/ISO en afgeleiden hiervan. Wij adviseren de opdrachtgever in een vroeg stadium van de productontwikkeling. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Op deze manier helpen wij de klant bij het zetten van de volgende stap.

Methodieken
Al vele jaren hebben wij ervaring als logistieke partner in het voorraadbeheer voor onze klanten van bevestigingsartikelen en overige C-delen door levermethoden als JIT, KanBan, Ship-to-Line, Two-Bin, maar uiteraard zijn ook reguliere losse orders en projectleveringen mogelijk.Vele klanten hebben al ontdekt hoe onze levermethoden kosten besparen.Batenburg Bevestigingstechniek voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen, zowel met
betrekking tot de producten als ook de bedrijfsvoering. Dit wordt gewaarborgd door een ISO 9001:2015 certificering, waarbij de APQP-PPAP methodieken voldoen aan de eisen van de automotive industrie. 

De verpakkingseenheden en etikettering kunnen volledig op uw wensen en systemen worden afgestemd. Flexibele en accurate levering is mogelijk vanuit ons semi-automatische hoogbouwmagazijn, waarbij de gehele aansturing logistiek geleid en begeleid wordt door een geavanceerd computersysteem.


Batenburg Techniek

Batenburg Bevestigingstechniek is onderdeel van Batenburg Techniek. Batenburg Techniek werkt als technisch dienstverlener in de hart van de smart industry. Vanuit drie divisies leveren en installeren we slimme componenten en ontwerpen we hoogwaardige software om processen te besturen.