Batenburg Bevestigingstechniek, onderdeel van Batenburg Techniek, is ruim 80 jaar specialist op het gebied van DIN / ISO bevestigingsmiddelen, klantspecifieke specials en C-delen. 

Wij werken voor klanten in de maakindustrie, met een
focus op de kunststof- en plaatverwerkende industrie, automotive en de machine- en apparatenbouw.

Onze kracht

Onze klanten komen uit veeleisende markten en zien in ons een betrouwbare partner; een singlesource supplier die gezamenlijk de lijnen uitzet voor een efficiënter productieproces. Dit realiseren onze specialisten dankzij slimme productontwerpen, strengere kwaliteitscontroles en just-in-time leveringen.

Wij adviseren de opdrachtgever in een vroeg stadium van de productontwikkeling. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Op deze manier helpen wij de klant bij het zetten van de volgende stap.

 "Digitale” logistiek 
Al vele jaren hebben wij ervaring als logistieke partner in het voorraadbeheer voor onze klanten van bevestigingsartikelen en overige C-delen. Ons moderne Two-Bin systeem met Matrixscanners welke d.m.v. 4G met onze Cloud communiceren zorgt voor een volledig automatische integratie in de ERP systemen. Uiteraard is levering aan de band mogelijk en beheren en monitoren wij de voorraden i.c.m. uw forecast en aanlevertijden van onze producenten zodat 100% uitlevering gewaarborgd wordt. Natuurlijk verzorgen wij uw ook reguliere, losse orders en projectleveringen. 

Wij hanteren de hoogste kwaliteitseisen, voor onze producten en bedrijfsvoering.Dit wordt gewaarborgd door een ISO 9001:2015 certificering, waarbij de APQP-PPAP methodieken voldoen aan de eisen van de automotive industrie. Door onze ingangscontrole te combineren met volledige lot traceability staan wij garant voor een perfect product waarbij leveringen van 10 PPM per karakter mogelijk zijn. Hiervoor gebruiken wij o.a. sorteermachines en een zoutsproeikast. Verpakkingseenheden en etikettering kunnen volledig op uw wensen en systemen worden afgestemd.


Batenburg Techniek

Batenburg Bevestigingstechniek is onderdeel van Batenburg Techniek. Batenburg Techniek werkt als technisch dienstverlener in de hart van de smart industry. Vanuit drie divisies leveren en installeren we slimme componenten en ontwerpen we hoogwaardige software om processen te besturen.