Uw product- en proces problemen oplossen is ons doel

 

Elk product of proces dat ontwikkeld wordt, kent verschillende fases, elk met zijn eigen uitdaging. Dit kan zowel vóór als na productintroductie of -vrijgave zijn. Voorbeelden van zulke uitdagingen zijn: ‘het niet vrij kunnen geven van een product voor een CE-markering’, ‘het willen weten waar een product als eerste zal falen’ of  ‘materiaaleigenschappen die niet aan bepaalde specificaties voldoen’.

 

Vaak is er dan specialistische hulp gewenst. Wij, Philips Innovation labs, hebben daar de juiste middelen voor, en nog belangrijker: de juiste mensen. Onze mensen hebben vele jaren ervaring in een zeer breed gebied van applicaties binnen Philips en ook  daarbuiten. Onze mensen staan klaar om de oorzaak van uw probleem te vinden en met deze kennis u te ondersteunen met het implementeren van de oplossing. Oplossingen voor kleine, maar ook voor complexe problemen; voor grote OEM’s, en ook voor MKB bedrijven. Wij willen mensen helpen.

 

 

Hiervoor hebben we goed uitgeruste laboratoria voor materiaal analyses, levensduur- en betrouwbaarheidstesten en electro-magnetische compatibiliteit en draadloze verbindingen ter beschikking, waar wij uw problemen analyseren en tot geteste oplossingen komen. Dit kunnen voorlopige of geaccrediteerde testen zijn voor een vrijgave van een product of proces, en/of statistisch onderbouwde proefopzetten om de oorzaak van uw probleem te achterhalen en tot een oplossing te komen Waar mogelijk doen we dit gezamenlijk, om zo samen te zorgen dat u weer zo snel mogelijk verder kunt.

 

 

Professionele hulp voor uw technische probleem is niet ver weg en gemakkelijk bereikbaar: op de High Tech Campus in Eindhoven bij Philips Innovation labs. Hoe eenvoudig of moeilijk uw vraag ook is, wij zijn er klaar voor!

We bring to Light!

 

 

Materiaal Analyse:

Voor uw innovaties is inzicht in de gebruikte materialen en processen essentieel voor succes. Maak gebruik van onze knowhow en faciliteiten (met meer dan 35 analysetechnieken) voor al uw analysebehoeften. Uw vraagstuk is onze uitdaging!

 

Reliability:

Het is van belang dat een product gedurende zijn gehele levensduur blijft doen wat er beloofd is. Wij leveren een breed scala aan testen, zoals klimaattesten, temperatuur-shocktesten, solar testen, HALT en valtesten. Laat uw product nu geen zorg voor later geven! 

 

EMC & Wireless Connectivity:

In een wereld van draadloze en complexe systemen zijn elektro-magnetische compatibiliteit en betrouwbare draadloze verbindingen essentieel. Wij helpen u bij het ‘inbouwen van kwaliteit’ op dit gebied d.m.v. advies, doeltreffende tests en certificering. Veiligheid en betrouwbaarheid is onze passie!