Cleanrooms, Meetkamers en Klimaat Simulatie Apparatuur
Weiss Technik Nederland ‘Innovatief, betrouwbaar en veilig’

Hoogwaardige apparatuur op het gebied van klimaatbeheersing voor cleanrooms, operatiekamers, meetkamers, klimaat simulatie apparatuur en ovens.


Testen wat u wilt.

Wij bieden een breed assortiment aan apparatuur en systemen voor omgeving simulatie. Of het nu gaat om temperatuur-, klimaat-, trilling-, corrosie-, emissie-, hoogte-, druk- of gecombineerde stresstests. Wij hebben de beste oplossing en leveren systemen op maat. Van serieproducten tot aan klant specifieke, proces geïntegreerde systemen. De keuze is aan u! Voor een hoge reproduceerbaarheid en nauwkeurige testresultaten.

Onze apparaten stellen normen in termen van functies, vermogen en design en zijn op een toekomst- gerichte manier ontworpen.

Cleanroom van ontwerp tot realisatie

Luchtbehandeling voor een schone productieomgeving is ervoor bedoeld om geclassificeerde ruimten in stand te houden en deeltjes emissie te beheersen. Vanuit een ruime ervaring op het gebied van 'Air Solutions' in de hoogtechnologische maakindustrie en onze geavanceerde luchtbehandeling systemen is veel ervaring opgebouwd. Weiss Technik heeft alle vakdisciplines in eigen huis en is uw partner voor uw cleanroom op maat.

Meetkamers
Als onderdeel voor de kwaliteitsborging heeft de meetkamer een sleutelpositie in het proces. Om het product op een juiste wijze te beoordelen dienen de omstandigheden waaronder de meting plaatsvindt constant en reproduceerbaar te zijn. Zowel gekalibreerde druk, temperatuur als ook luchtvochtigheid worden binnen zeer nauwkeurige bandbreedte geregeld. De meetruimten worden bij oplevering gevalideerd aan de hand van overeengekomen geldende normen en/of richtlijnen.  


Kalibratie- en validatie expertise


Voor kalibratie, validatie en onderhoud heeft Weiss Technik een uitgebreid service pakket. Weiss biedt u als kwaliteitsorganisatie (ISO-9001) de expertise voor validatie studies en het onderhoud van uw apparatuur zodat deze blijft voldoen aan de gewenste specificaties en/of het gerealiseerde ontwerp.