Uw schroefdraadinsertspecialist!

Juno Industries biedt oplossingen aan teneinde een performante schroefdraad te bekomen in/op materialen die traditioneel niet voldoende stevigheid in huis hebben of net veel te hard en/of te dun zijn. 

Dit door een keuze te maken uit de schroefdraadinsert-oplossingen van onze partners:

Hans Brügmann GmbH & Co, in Duitsland beter bekend als fabrikant van Rampa-moeren, produceert sinds 1907 verbindingstechnieken voor houttoepassingen. De laatste jaren wordt steeds meer gefocust op hun competenties, de schroefdraadinserts.


Het Italiaanse Specialinsert is reeds meer dan 40 jaren actief. Deze fabrikant produceert en verdeelt verschillende oplossingen om een krachtige schroefdraad te voorzien in plaatmateriaal, kunststof (thermoplasten en composieten), buizen & profielen, natuursteen tot zelfs sandwichpanelen.
In 2010 werd Juno Industries BVBA opgericht als expertise-hub voor Hans Brügmann GmbH & Co. Dit pakket werd in 2015 uitgebreid met de oplossingen van het Italiaanse Specialinsert.

Juno Industries biedt op die manier heel gespecialiseerde verbindingstechnieken aan die dankzij de samenwerking met 2 fabrikanten en de 20 jaren expertise in deze niche steeds uw bevestigingsopportuniteit tot een goed einde brengt.