PRODUSOFT: CADCAM software op maat van uw bedrijf

Produsoft is inmiddels bijna 25 jaar specialist in software voor frezen, draaien, draaifrezen, draadvonken, 2D en 3D plaatwerk, engineering en DNC. Van serieproductie tot stukwerk, bij onze firma met vestiging in Maldegem en Westerlo hebben we steeds de ideale software om het werkproces van uw bedrijf eenvoudiger te maken, te versnellen en/of te automatiseren.

 

Meer dan alleen software

Onder leiding van Ronny Jonckheere, met al meer dan 30 jaar ervaring in de sector, brengt Produsoft de productieomgeving samen met de klant naar een hoger niveau. Centraal hierbij staat de klantvriendelijke service. Onze enthousiaste medewerkers verzorgen zowel advies, installatie en een grondig opleidingsprogramma als ondersteuning achteraf. Op die manier wordt een lange-termijnrelatie met de klant opgebouwd. 

Produsoft verdeelt voornamelijk producten van Vero Software, de leverancier met het grootst aantal geleverde CAM-licenties wereldwijd.Vertrouwd met uw specifieke bedrijsprocessen


Continue opvolging van de nieuwste onwtikkelingen

Advies, opleiding, optimalisatie en ondersteuning

ISO 9001:2008 certificaat


Steeds dichtbij dankzij vestiging in Maldegem en WesterlooPruducten

  • VISI
  • WorkNC
  • Edgecam
  • Radan
  • SpaceClaim
  • Cimco

 
Plaatbewerking

Radan biedt een volledig geïntegreerde CAD/CAM-oplossing voor plaatwerkproducten en dit vanaf offerte tot en met eindproduct. SpaceClaim maakt het dan weer mogelijk voor engineers om snel conceptuele ontwerpen op te zetten en 3D ontwerpen voor te bereiden voor prototyping, analyse en productie.


Verspaning

Ook voor de verspanende industrie, zoals draaien, frezen en draaifrezen, heeft Produsoft een uitgebreid gamma aan software waaronder: Visi, Edgecam en WorkNC. Daarnaast beschikt Produsoft over een unieke ontwikkelafdeling onder de naam ‘Yocto’ waar we op basis van een eigen kernel volledig klantspecifieke oplossingen kunnen realiseren. Dit zorgt ervoor dat standaardproducten uitgebreid kunnen worden tot een volledig in uw productieproces geïntegreerde totaaloplossing. En dit allemaal volgens uw specifieke wensen.