Sterk in temperatuur
Thermal Focus®  , partner voor het ondersteunen van experten in de wereld van de thermografie.

Warmte is overal aanwezig. Meer dan ooit wordt deze grootheid belangrijker om kleiner en efficiënter te kunnen ontwikkelen. Zowel elektronika als kunststoffen, metalen en andere materialen krijgen te maken met opwarming en afkoelen tijdens hun proces.
Als FLIR R&D en automation partner voor de Benelux biedt Thermal Focus een ruime keuze aan warmtebeeldcamera's die u kunnen helpen om uw applicatie beter in kaart te brengen.

Via een persoonlijk gesprek kijken we graag naar de uitdagingen van uw applicatie. Ons inzicht zal een nieuwe kijk werpen op tal van applicaties. Wat begint met een idee, blijkt al vaak meer mogelijkheden te hebben dan in eerste instantie gedacht. 
Thermal Focus® heeft voor alle fases in het traject een oplossing. Zowel contact als non-contact metingen zitten in het portfolio. Hierdoor krijgt u ook een eerlijk advies over wat de meest efficiënte oplossing is voor u op zowel financieel als op kwalitatief vlak. We besparen echter nooit op kwaliteit.
Kwaliteitscontrole
Via excitatie halen we ongelooflijk scherpe details uit materialen. Camera's kunnen zo tot 1mK thermische variaties in beeld brengen. In eerste instantie kan het onderzoek gebeuren in labo omstandigheden. Wanneer we een goede analyse gedaan hebben, begeleiden we u graag mee naar het automatiseren ervan. Excitaties kunnen gebeuren door bijvoorbeeld: flash,lock-in vibrothermografie, inductive thermography , laser induced
thermography.

Thermal Focus® beschikt eveneens over de snelste full frame warmtebeeldcamera ter wereld (1004Hz @ InSb 640x512 detector)

Elektronica
Heeft u te maken met het ontwikkelen van apparatuur, dan zal u zeker geconfronteerd worden met warmte. Aan de hand van professionele research software kunnen we u helpen met de meest uitdagende opdrachten. Thermische metingen kunnen met ongekoelde systemen gebeuren tot 25µm per pixel en zelfs tot 3µm bij gekoelde camera's. Softwarematige filters helpen u 
met het beperken van reflecties. En op alle meetfuncties kunnen thermische trends doorheen de tijd gezet worden.


Trouble shooting camera - Speedview 500

Om inzicht te krijgen in een proces wat niet voor onze ogen zichtbaar is omwille van de snelheid, zorgt de Speedview500 voor de oplossing.
Deze trouble shooting camera brengt in een mum van tijd uw problemen in kaart, zodat u ze kan aanpakken. Snelle en flexibele opstelling in een robuuste, maar toch eenvoudige oplossing.
Bezoek onze site
www.thermalfocus.eu