Stufa, ontstaan in 1994,  levert producten en adviseert binnen de kunststoffen- en verpakkingsmiddelen industrie op het gebied van regelingen en besturingen met de nadruk op de verwarm- en koelprocessen. Met de fabrikanten Ihne&Tesch en GEFRAN zoeken we naar de juiste verwarming, besturing, regeling en bewaking van deze processen.Personaliseerbare regelaars GEFRAN 650/1250/1350
Deze PID-regelaars zitten vol met geavanceerde functies en geven de proceswaarde, parameters en eigen gekozen boodschappen weer op een multifunctioneel en personaliseerbaar display.Lastig koppelbare plaatsen in bijvoorbeeld het extrusie proces? Hillesheim maakt al jaren slangen die bestand zijn tegen drukken tot 250 bar en tot temperaturen van 250┬░C.


Verwarm- koelcombinatie HAK aluminium, compact.
Verwarm- en koelcombinaties worden vooral toegepast in extrusie-processen. Een enkele keer ook ingezet in een spuitgietproces bij de verwerking van PVC of soortgelijke materialen. Ook bij recycling processen worden de verwarm- koelcombinaties toegepast.
De hoogvermogens verwarm-koelcombinatie type HAK wordt ingezet bij extrusieprocessen waar een groot koelvermogen benodigd is.
Maalmolenmessen met hardmetalen snijvlak worden geproduceerd door de firma Sch├Ânenberger. Een van de belangrijkste onderdelen van een granulator is een granuleerrotor.
Gefran contactloze wegopnemers in vele uitvoeringen leverbaar, dus passend voor elke weg die gemeten moet worden. De sensoren kunnen via diverse dataprotocollen worden uitgelezen.


Naast de wegopnemers is het leveringsprogramma natuurlijk veel uitgebreider. Smeltdruksensoren, loadcels, temperatuuropnemers enfin te veel om hier op te sommen.
Uiteraard ontbreekt het niet aan iets lekkers met een knipoog naar ons leveringsprogramma. Verkoelende en verwarmende chocoladeflikken.