Stufa, ontstaan in 1994,  levert producten en adviseert binnen de industrie op het gebied van regelingen en besturingen met de nadruk op de verwarm- en koelprocessen. Met de fabrikanten Ihne&Tesch en GEFRAN zoeken we naar de juiste verwarming, besturing, regeling en bewaking van deze processen.

Ihne & Tesch levert ook gecoate

sealplaten speciaal voor de voedingsmiddelen industrie. Er is een keur aan coatings om uit te kiezen.


Verwarm- en koelcombinaties zijn speciaal voor de extrusie ontwikkeld.
Dit element zorgt voor een groter koelend vermogen.Verwarmde slang van fabrikant Hillesheim zorgt dat lastig bereikbare plaatsen toch eenvoudig gekoppeld kunnen worden. Toegestane druk 250 bar bij een max. temperatuur van 250┬░C.


Maalmolenmessen met hardmetalen snijvlak worden geproduceerd door de firma Sch├Ânenberger. Een van de belangrijkste onderdelen van een granulator is een granuleerrotor.
Personaliseerbare regelaars GEFRAN 650/1250/1350

Deze PID-regelaars zitten vol met geavanceerde functies en geven de proceswaarde, parameters en eigen gekozen boodschappen weer op een multifunctioneel en personaliseerbaar display.


Naast de wegopnemers is het leveringsprogramma natuurlijk veel uitgebreider. Smeltdruksensoren, loadcels, temperatuuropnemers enfin te veel om hier op te sommen.


Dit jaar bestaat Stufa 25 jaar en dat laten we ook tastbaar blijken door het opschrift op onze bekende chocolade.Uiteraard ontbreekt het niet aan iets lekkers met een knipoog naar ons leveringsprogramma. Verkoelende en verwarmende chocolade.