Werk slimmer en efficiënter met bewezen kwaliteitsmanagent software.

 

“Infoland helpt bijna een kwart miljoen mensen dagelijks het maximale uit hun werk te halen!” Dankzij onze software kunnen bedrijven verspilling voorkomen.

 

Met iProva software:
- Is onnodig lang zoeken naar de juiste documenten verleden tijd.
- Kunnen mensen écht leren van fouten door laagdrempelige registratie.
- Worden risico’s eenvoud in kaart gebracht en voorkomen.
- Zijn onderwerpen als compliancy & wetgeving niet langer een last.

 

De totaaloplossing iProva (bestaande uit vijf unieke oplossingen) onder-steunt het volledige verbeterproces binnen een organisatie. Echter zijn de vijf oplossingen ook afzonderlijk van elkaar in te zetten.

 

 

Denk hierbij aan het beheren en verspreiden van documenten & processen, het identificeren van verbeterkansen, het opvolgen van audits en checks, het vergroten van het bewustzijn van de medewerkers en het krijgen van grip op risico’s.

 


Voorbeeld managementdashboard

Alle modules integreren met elkaar maar kunnen ook afzonderlijk van elkaar gebruikt worden. Er zijn ruim 400 organisaties in diverse sectoren zoals zorg, overheid, food, feed, farmacie die een of meerdere modules in gebruik hebben 

Over Infoland
Infoland is al sinds 1998 een toonaangevende leverancier van slimme softwareoplossingen. Software waarmee we mensen helpen dagelijks het maximale uit hun werk te halen.

 

Bedrijven kloppen bij ons aan wanneer thema’s als kwaliteit, veiligheid, milieu en het welzijn van mensen centraal staan. Dankzij ons kunnen hun medewerkers snel de juiste informatie vinden, risico’s in kaart brengen of juist leren van gemaakte fouten.Interesse? Of wilt u meer weten wat Infoland voor uw organisatie kan betekenen? 
Onze adviseurs staan voor u klaar via (0)40 848 58 68 of per mail steluwvraag@infoland.nl.


Bezoek ook onze website: www.infoland.nl