Van LEGO tot Samsung

Twee bekende relaties van Zimmer & Kreim. Lego was in 1985 onze eerste klant. Op zoek naar machines voor massaproductie van de bekende blokjes kwam men bij ons terecht. 


De samenwerking met Samsung in Zuid-Korea is later gestart. Voor de productie van de smartphones hebben wij de zinkvonkmachines en CNC-automatisering geleverd.


Maar naast deze industriƫle reuzen werken wij vooral voor het MKB. Voor bedrijven die onze uitgebreide ervaring, hoogwaardige technologie, deskundigheid en inlevingsvermogen waarderen.


Benchmark zinkvonken


Periodiek vergelijken wij de prestaties van onze machines met die van collega's en wij zijn zeer tevreden!
Zo tevreden dat we de resultaten in een brochure hebben verwerkt. Nieuwsgierig?
We sturen u de informatie graag toe!
500 geinstalleerde systemen

Hebben ons veel kennis opgeleverd waardoor we betere producten en systemen kunnen ontwikkelen. Systemen waarin we CNC-machines van vrijwel alle producenten kunnen automatiseren.


Automatisch reinigen

  • Reinigt werkstukken, gereedschappen en elektrodes.
  • Voor alle spansystemen
  • Stand-alone of in een cel.
  • bespaart tijd en geld.


CNC-Automatisering

Al meer dan 20 jaar ontwikkelen wij software voor CNC-automatisering. Wij werken met individuele modules. U kiest, koopt en gebruikt niet meer modules  dan nodig.
De afzonderlijke modules kunnen nog worden aangepast aan uw specifieke situatie.


Procesautomatisering


Plannen worden getoetst op basis van jarenlange internationale ervaring. Maak gebruik van ons uitgebreide bestand installatie plannen om tot de juiste oplossing te komen.